Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα είναι και το τελευταίο του αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Λιονέλ Μέσι.

Για τελευταία φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο θα αγωνιστεί στα γήπεδα του Κατάρ ο Λιονέλ Μέσι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο λατινοαμερικάκο Μέσο «Star+».

Ο 35χρονος Αργεντινός σταρ, δεν θεωρεί πως η ομάδα του είναι το φαβορί αλλά είναι σίγουρος πως μπορεί να γράψει ιστορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι:

«Σίγουρα, αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι το τελευταίο μου. Νιώθω σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, έκανα πολύ καλή προετοιμασία φέτος, κάτι που δεν είχα κάνει πέρσι, όταν ξεκίνησε προετοιμασία πολύ αργά, πήγα στην εθνική και μετά τραυματίστηκα. 

Μετράω τις μέρες για το Παγκόσμιο Κύπελλο και η αλήθεια είναι πως υπάρχει λίγο άγχος μέχρι να ξεκινήσει, για το τι θα συμβεί, επειδή θα είναι το τελευταίο μου, τι θα καταφέρω. Δεν μπορούμε να περιμένουμε και θέλουμε να πάει όσο καλύτερα γίνεται».

Για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η Αργεντινή:

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, ένα πολύ δυνατό γκρουπ, αλλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, για αυτό και πρόκειται για μία τόσο ιδιαίτερη διοργάνωση. Τα φαβορί δεν τα πάνε πάντα καλά ή δεν φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου.

Δεν ξέρω αν ανήκουμε στα φαβορί, αλλά η Αργεντινή πάντα θα είναι ικανή να γράψει ιστορία. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά δεν είμαστε από τα μεγαλύτερα φαβορί. Νομίζω πως υπάρχουν ομάδες που είναι από πάνω μας, αλλά θα παλέψουμε σκληρά κόντρα σε όλους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!