Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θεωρεί απάνθρωπο ως προς τους παίκτες το πρόγραμμα όπως σχεδιαστεί και διαμορφωθεί.

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες αλλά και οι προπονητές που έχουν διαμαρτυρηθεί για το πρόγραμμα της σεζόν. Ένας από αυτούς που βγήκαν ξανά δημόσια και «σνόμπαραν» το καλεντάρι ήταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μίλησε αρνητικά για το πρόγραμμα καθώς δεν επιτρέπει στους παίκτες να ξεκουραστούν για αρκετό καιρό ή να ενσωματώνονται εγκαίρως στους συλλόγους τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Κάθε περίοδος προετοιμασίας είναι διαφορετική, ανάλογα με τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Δεν θέλω να δραματοποιήσω κάτι, άλλωστε δεν ελέγχω αυτά τα πράγματα. Προσπαθούμε να δουλέψουμε με όσους παίκτες έχουν στον λίγο χρόνο που τους έχουμε. Παίκτες όπως ο Γιοκουμπάιτις έχουν παίξει πάνω από 100 παιχνίδια μέσα σε έναν χρόνο, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμ