Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκτά ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Πώς να μην αποκτά άλλωστε; Τόσο ως αθλητής όσο και ως άνθρωπος αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια κόσμου. Στο παρελθόν, ο Greek Freak έχει αποτελέσει έμπνευση για ταινία αλλά και τραγούδι trap. Τώρα ήρθε η ώρα η σειρά του Τζακ Μπλακ να τιμήσει τον Έλληνα αστέρα των Μπακς.

Ειδικότερα, ο Τζακ Μπλακ με το συγκρότημά του “Tenacious D” βρέθηκαν σε σκηνή στο Μιλγουόκι με τον διάσημο ηθοποιό και τραγουδιστή να μιλά κολακευτικά λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Ξέρετε πως εγώ κι ο Κέιτζ είμαστε Λέικερς για πάντα, αλλά υπάρχει ένας παίκτης που γουστάρουμε να τον βλέπουμε ό,τι και να δείχνει εκείνη την ώρα η τηλεόραση. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι απίθανος!».

Και κατόπιν, πήρε το μικρόφωνο και έβγαλε live τραγούδι για τον Έλληνα άσο.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το τραγούδι του Μπλακ για τον Αντετοκούνμπο:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!