Ο Γκόραν Ντράγκιτς πήρε θέση για τα όσα λέγονται για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και για το ενδιαφέρον των Αμερικανών για το Eurobasket.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς μετά την πρόκριση της Σλοβενίας στα προημιτελικά του Eurobasket προχώρησε σε δηλώσεις όπου μίλησε για πάρα πολλά ζητήματα. Ο πολύπειρος γκαρντ και MVP του προηγούμενου Eurobasket αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των Αμερικανών για τη φετινή διοργάνωση, ενώ έδωσε και τη δική του απάντηση στα σχόλια του Γκίλμπερτ Αρίνας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκόραν Ντράγκιτς:

Για το ενδιαφέρον των Αμερικανών για το Eurobasket:

«Ξέρω ότι πολλοί προπονητές και GMs παρακολουθούν και έχω δει πολλούς υπεύθυνους στα ξενοδοχεία και πολλούς παίκτες όπως ο Άαρον Γκόρντον που ήρθε να δει τον Νίκολα Γιόκιτς. Νομίζω ότι αν αγαπούν το μπάσκετ θα το δουν».

Για τα όσα είπε ο Γκίλμπερτ Αρίνας και άλλοι βετεράνοι κατά καιρούς για παίκτες όπως ο Γιάννης:

«Ο Γιάννης είναι ο MVP. Ο Αρίνας όχι! Κέρδισε ποτέ του το βραβείο αυτό; Δεν νομίζω! Άρα δεν μπορεί να μιλά για τον Γιάννη. Ο Γιάννης κατέκτησε το πρωτάθλημα, αναδείχθηκε MVP, υπήρξε κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς. Κάποιες φορές ορισμένοι βετεράνοι, όταν αποσυρθούν προσπαθούν να έρθουν στην επικαιρότητα και στα ΜΜΕ. Έτσι είναι τα πράγματα. Ο Αρίνας ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης και σκόρερ, αλλά αυτή η γενιά έχει αναδείξει πολλούς καλούς Ευρωπαίους παίκτες που είναι MVP ή και πρωταθλητές». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!