Ο Νικ Κύργιος επικράτησε του Ντανίλ Μεντβέντεφ με 3-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Νικ Κύργιος συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις του τη φετινή χρονιά. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας επικράτησε με 3-1 του Ντανίλ Μεντβέντεφ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open. Και μάλιστα, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διήρκησε 2 ώρες και 53 λεπτά, ο Κύργιος επικράτησε του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο και κάτοχου του τίτλου του αμερικανικού τουρνουά με 7-6(11), 3-6, 6-3, 6-2.

Μετά τη νίκη του, ο Κύργιος ανέβηκε στο Νο.18 του ranking ενώ ο Μεντβέντεφ έπεσε από το Νο.1 της κατάταξης.

Ο επόμενος αντίπαλος του Κύργιου είναι ο Καρέν Χατσάνοφ, που λύγισε τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με 4-6, 6-3, 6-1, 4-6, 6-3 και πέρασε και αυτός για πρώτη φορά στην οκτάδα του US Open.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!