Ο Καρίμ Μπενζεμά αναδείχθηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σεζόν 2021-2022.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε εξαιρετική σεζόν, πήρε από το χέρι τη Ρεάλ Μαδρίτης, την οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης και μετά το πέρας της κλήρωσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της σεζόν.

Ο Γάλλος επιθετικός την περσινή σεζόν απλά… σκόραρε. 4 γκολ στις 46 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις και ήταν από τους κορυφαίους της Ρεάλ βοηθώντας την σημαντικά στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και της Λα Λίγκα.

Η UEFA ανέδειξε τον Καρίμ Μπενζεμά κορυφαίο έναντι των άλλων δύο συνυποψηφίων του, Τιμπό Κουρτουά (Βέλγιο/Ρεάλ) και Κέβιν Ντε Μπράιν (Βέλγιο/Μάντσεστερ Σίτι)

Αντίστοιχα επιτεύγματα έδωσαν στην Αλέξια Πουτέγιας τον τίτλο της κορυφαίας γυναίκας της σεζόν. Η 28χρονη Ισπανίδα κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το πρωτάθλημα Ισπανίας με τη Μπαρτσελόνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!