Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου!

Ήταν γνωστό.. όμως δεν είχε ανακοινωθεί! Πλέον είναι και επίσημο, καθώς η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου!

Μετά από πολλές συζητήσεις και μεγάλη… πίεση, η Μπαρτσελόνα κατόρθωσε να πείσει την Μπάγερν να πει το “ναι”. Ο Λεβαντόφσκι έρχεται στην Βαρκελώνη για να ηγηθεί της νέας εποχής των Μπλαουγκράνα και να επαναφέρει τον σύλλογο στην κορυφή! Ο Λεβαντόφσκι πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Δείτε την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον Πολωνό σταρ:

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Οι Καταλανοί κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τους Βαυαρούς για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ωστόσο, για να το καταφέρουν αυτό… χρειάστηκε να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη .

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν οι Μπλαουγκράνα, θα βγάλουν από τα ταμεία τους 50 εκατ. ευρώ για τον Πολωνό επιθετικό. Ο 33χρονος σταρ υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με την Μπαρτσελόνα, κάτι που σημαίνει πως θα είναι τουλάχιστον μέχρι και το 2026 στην Βαρκελώνη.

Από την άλλη η ομάδα του Τσάβι ανακοίνωσε πως έθεσε μια υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να δώσει 500 εκατ. ευρώ!

Μέσα στις επόμενες μέρες θα παρουσιαστεί και επίσημα, όταν η Μπαρτσελόνα επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου και κάνει προετοιμασία ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!