Η διοίκηση της Μίλαν συμφώνησε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για να επεκτείνουν τη συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο.

Δεν το κουνάει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Μιλάνου έχει προτείνει στον Σουηδό σούπερ σταρ, ο οποίος τον Οκτώβριο θα γίνει 41 ετών, την ανανέωση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2023, αλλά με αρκετά μειωμένες απολαβές συγκριτικά με αυτές που λαμβάνει φέτος.

Μπορεί λόγω της νέας επέμβασης που έκανε, να χρειαστεί 6-7 μήνες για να πατήσει ξανά το χορτάρι και να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ωστόσο, ο Σουηδός αστέρας εμφανίζεται έτοιμος να υπογράψει το νέο συμφωνητικό, για το οποίο έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Μίλαν.

Συγκεκριμένα, η Μίλαν προσφέρει στον «Ίμπρα» μονοετές συμβόλαιο με 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, τα οποία μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα τρία μαζί με τα μπόνους, πολύ λιγότερα από τα επτά εκατ. ευρώ που έλαβε φέτος.

Στόχος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι να ενισχύσει την ομάδα του Πιόλι στο δεύτερο κομμάτι της νέας σεζόν για την διατήρηση των σκήπτρων.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του «Ίμπρα»:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;