Με πρωταγωνιστή τον Στεφ Κάρι, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, επικράτησαν στην Βοστώνη με 107-97 των Σέλτικς και ισοφάρισαν 2-2 την σειρά των τελικών στο ΝΒΑ.

Την παρέα του Κάρι δεν πρέπει να την ξεγράφουμε ποτέ! Οι «πολεμιστές» πήραν σπουδαία νίκη στον «πόλεμο» των τελικών του ΝΒΑ στο «TD Garden». Σε ένα κλειστό παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες, οι Γουόριορς βγήκαν νικητές με 107-97 επί των Σέλτικς, ισοφάρισαν σε 2-2 την σειρά και πήραν το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Στεφ Κάρι ήταν συγκλονιστικός έχοντας 43 πόντους, 7/12 δίποντα, 7/14 τρίποντα, 8/9 βολές, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 41 λεπτά. Έχει πάρει του Γουόριορς στην… πλάτη του και τους διατηρεί στην διεκδίκηση του «δαχτυλιδιού».

Η νίκη κρίθηκε στα τελευταία λεπτά της τελευταίας περιόδου. Ο Κάρι ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου ενώ σ’ αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα, ο Κλέϊ Τόμπσον, σημείωσε τους οκτώ από τους 18 πόντους του, προσφέροντας σημαντικά καλάθια στους φιλοξενούμενους.

«Επιτέλους καταλάβαμε στην τέταρτη περίοδο, ότι μπορούμε να βάλουμε μερικά καλά σουτ και να εκτελέσουμε καλά το σχέδιο μας. Είναι τρελό, γιατί εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε λίγο καλύτερα. Ανακτήσαμε το πλεονέκτημα έδρας και αυτό είναι τεράστιο για την ομάδα μου» σχολίασε ο Στεφ Κάρι μετά τη νίκη των Γουόριορς.

Από τους Σέλτικς, ξεχώρισε και πάλι η… γνωστή τριάδα των Τζέισον Τέιτουμ (23 πόντοι), Τζέιλεν Μπράουν (21 πόντοι), Μάρκους Σμαρτ (18 πόντοι).

Τα στατιστικά του αγώνα:

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ (Ίμε Ουντόκα): Τέιτουμ 23, Χόρφορντ 8 (2/6 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Ρόμπερτ Γουίλιαμς 7. Μπράουν 21, Σμαρτ 18. Γουάιτ 16 (3), Γκραντ Γουίλιαμς 3 (1), Πρίτσαρντ

ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ (Στιβ Κερ): Γουίγκινς 17, Πόρτερ 2. Γκριν 2. Τόμπσον 18 (4/10 τρίποντα), Κάρι 43, Λούνι 6 (3/4 δίποντα, 11 ριμπάουντ), Πέιτον 5, Πουλ 14 (2/7 τρίποντα), Μπιέλιτσα

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!