Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε σχολίασε την μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι και την επικείμενη συνεργασία τους.

Κέβιν Ντε Μπρόινε και Έρλινγκ Χάαλαντ στην ίδια ομάδα! Και όλα αυτά κάτω από τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ποιος δεν θέλει να δει αυτήν την ομάδα σε δράση. Ενόψει των αγώνων της εθνικής Βελγίου, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε σχολίασε την μεταγραφική κίνηση του Χάαλαντ στους «Πολίτες».

«Ο Χάαλαντ είναι ένας τοπ στράικερ. Η μεταγραφή του θα μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε σαν ομάδα. Άπαντες περιμένουν πολλά. Πάντα ψάχναμε για έναν παίκτη που παίζει στο εννιά και είναι καλό να έχεις έναν επιθετικό που θα σκοράρει ίσως 20-25 γκολ τη σεζόν».

Η Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο μία θέση στην οποία «ψαχνόταν» εδώ και πολύ καιρό. Μένει να δούμε πόσο εύκολα θα μπορέσει να προσαρμοστεί ο Χάαλαντ στα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ. Αν και από αυτόν τον παίκτη μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!