Ο Νίκο Κόβατς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Βόλφσμπουργκ υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Νίκο Κόβατς επιστρέφει στους πάγκους και συγκεκριμένα στην Bundesliga. Η Βόλφσμπουργκ εμπιστεύτηκε τον Κροάτη τεχνικό, υπογράφοντας μαζί του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Κόβατς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ομάδα της Σάλτσμπουργκ όντας βοηθός προπονητή. Ακολούθησε η Εθνική ομάδα της Κροατίας μέχρι που φτάνουμε στο 2016 όπου ανέλαβε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Εκεί παρουσίασε ένα σπουδαίο έργο κάτι που του άνοιξε τον δρόμο για την Μπάγερν Μονάχου. Παρά το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψαν, οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους μόλις έναν χρόνο μετά. Ακολούθησε η συνεργασία με την Μονακό και ο Κόβατς επιστρέφει εκ νέου στην Γερμανία.

Στο παρελθόν ο Κόβατς έχει κατακτήσει το Κύπελλο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης το 2018 και το νταμπλ με την Μπάγερν το 2019.

Ο νέος προπονητής των «Λύκων» κατά την διάρκεια της παρουσίασής του δήλωσε:

«Η προσδοκία μου ώστε να κάνω τη διαφορά και να πετύχω μαζί με την προπονητική μου ομάδα στη Βόλφσμπουργκ είναι μεγάλη. Η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για βέλτιστη και επιτυχημένη δουλειά». 

Παρακάτω ακολουθεί και η επίσημη ανακοίνωση από την Βόλφσμπουργκ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.