Formula 1: Ασταμάτητος ο Αντονέλι, τερμάτισε πρώτος και στο GP του Μαϊάμι
Ο Κίμι Αντονέλι το έπιασε από εκεί που το άφησε και παρά τα προβλήματα, κατέλαβε την πρώτη θέση στο grand prix της Formula 1 στο Μαϊάμι.
Ο Κίμι Αντονέλι συνέχισε το εντυπωσιακό του σερί, κατακτώντας την τρίτη διαδοχική του νίκη στο Grand Prix της Formula 1 στο Μαϊάμι. Ο 19χρονος οδηγός της Mercedes επικράτησε ύστερα από έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αγωνιστική του ωριμότητα.
Η εκκίνηση εξελίχθηκε σε χάος, με τον Αντονέλι να χάνει προσωρινά την πρωτοπορία από τον Σαρλ Λεκλέρ, ενώ ο Μαξ Φερστάπεν συγκρούστηκε αλλά συνέχισε από την όγδοη θέση. Σε σκληρή μάχη με Νόρις και Λεκλέρ, ο Ιταλός κατάφερε τελικά να πάρει εκ νέου τον έλεγχο.
Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Λάντο Νόρις, μπροστά από τον Όσκαρ Πιάστρι, ενώ ο Τζορτζ Ράσελ κατέλαβε την τέταρτη θέση. Ο Λεκλέρ έπεσε έκτος μετά από σπιν, με τον Φερστάπεν πέμπτο. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν Χάμιλτον, Κολαπίντο, Σάινθ και Άλμπον.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.