«Τρέλα» στον κόσμο της ΑΕΚ – «Sold Out» το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Παρότι η ΑΕΚ έχει μπροστά της το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή, οι φίλοι της ομάδας έχουν ήδη στρέψει το ενδιαφέρον τους στο επόμενο ματς.
Παρότι η ΑΕΚ έχει μπροστά της το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή, οι φίλοι της ομάδας έχουν ήδη στρέψει το ενδιαφέρον τους στο επόμενο ματς.
Συγκεκριμένα, εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10/5 στην «Allwyn Arena».
Έτσι, το παιχνίδι της «Ένωσης» με το «τριφύλλι» είναι πλέον πλήρως sold out, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια προς αγορά, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
Κατά συνέπεια, και τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ στην «Allwyn Arena», απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έχουν εξαντληθεί. Η ομάδα διατηρεί προβάδισμα πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει ως βασικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.