Στο +11 η Μπαρτσελόνα και ετοιμάζει «στέψη» στο Clasico!
Μόνο το τυπικό σκέλος απομένει για να αναδειχθεί και φέτος η Μπαρτσελόνα πρωταθλήτρια Ισπανίας.
Μόνο το τυπικό σκέλος απομένει για να αναδειχθεί και φέτος η Μπαρτσελόνα πρωταθλήτρια Ισπανίας.
Οι «μπλαουγκράνα» συνάντησαν σθεναρή αντίσταση στο «Αλφόνσο Πέρεθ» από την παραδοσιακά σκληροτράχηλη Χετάφε, αλλά ένα γκολ του Φερμίν Λόπεθ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου κι ένα του Μάρκους Ράσφορντ στο β΄ μέρος ήταν αρκετά για να πάρουν τη νίκη με 2-0 και να αυξήσουν σε 11 βαθμούς τη διαφορά τους από τη Ρεάλ.
Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, δεν αποκλείεται οι Καταλανοί να «σφραγίσουν» το τρόπαιο στο clasico της 10ης Μαϊου, στο ανακαινισμένο «Καμπ Νου», μπροστά στους οπαδούς τους.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.