Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος είναι σύμβουλος σε θέματα ποδοσφαίρου του Ιβάν Σαββίδη, απάντησε σε ερωτήσεις, για το τι χρειάζεται να κάνουν οι παίκτες των “ασπρόμαυρων”

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος είναι σύμβουλος σε θέματα ποδοσφαίρου του Ιβάν Σαββίδη, απάντησε σε ερωτήσεις, για το τι χρειάζεται να κάνουν οι παίκτες των “ασπρόμαυρων”, για να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως του λείπει να είναι ενεργός παίκτης και να αδημονεί για να παίξει σε έναν τελικό, λέγοντας πως τώρα που βλέπει τα παιχνίδια είναι πιο ψυχοφθόρο και αγχωτικό. Ο Βεϊρίνια παραδέχτηκε πως αυτού του είδους τα παιχνίδια, τα κερδίζεις, δεν τα παίζεις, εννοώντας πως το μόνο που ενδιαφέρει τους πάντες, είναι πως θα κατακτήσουν την κούπα.

Επιπλέον τόνισε πως η ποιότητα παίζει ρόλο σε αυτές τις αναμετρήσεις όμως πιο σημαντική είναι η εμπειρία και η θέληση στους τελικούς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.