Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Ράφα Μπενίετεθ είδε τους Σωτήρη Κοντούρη και Τουμπά να προπονούνται κανονικά με τους υγιείς ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα ο Πάλμερ-Μπράουν ακολούθησε ειδικό πρόγραμ, ατομικό ο Τζούριτσιτς, θεραπεία και ατομικό ο Κάτρης και θεραπεία οι Ντέσερς – Σισοκό.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές εστίασαν στην τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.