Αντετοκούνμπο: Η απόφαση των Μπακς να τον κρατήσουν εκτός, του κόστισε σημαντικό μπόνους
Ένταση στους Μπακς με τον Αντετοκούνμπο, καθώς η απουσία του από αγώνες του κόστισε ακόμη και μπόνους από συμβόλαιο με τη Nike.
Η κατάσταση ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παραμένει τεταμένη, με τον δημοσιογράφο του ESPN Σαμς Σαράνια να επιχειρεί να αποσαφηνίσει το παρασκήνιο γύρω από τη μη συμμετοχή του στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας.
Το θέμα έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση, καθώς οι δύο πλευρές δίνουν διαφορετικές εκδοχές για την απουσία του Greek Freak, δημιουργώντας σύγχυση γύρω από την πραγματική κατάσταση και τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί στο εσωτερικό του οργανισμού.
Σύμφωνα με τον Σαράνια, η επιλογή των Μπακς να τον κρατήσουν εκτός του στοίχισε και οικονομικά, καθώς έχασε μπόνους από τη Nike που απαιτούσε 41 συμμετοχές. Σε 36 αγώνες φέτος, είχε 27.6 πόντους, 9.8 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.