Απολύθηκε ο Λεμονής από την Ραντνίσκι
Ο Τάκης Λεμονής αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ραντνίτσκι μετά από 11 αγώνες.
Ο Τάκης Λεμονής αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ραντνίτσκι σύμφωνα με δημοσίευμα της Mozzart. Ο Έλληνας τεχνικός άντεξε μόλις 11 παιχνίδια στον πάγκο της σερβικής ομάδας και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ “έχασε την εμπιστοσύνη της διοίκησης”.
Η απομάκρυνση του άλλοτε τεχνικού του Ολυμπιακού, έρχεται να επιβεβαιώσει την αστάθεια που χαρακτηρίζει τη φετινή σεζόν για τον σύλλογο, ο οποίος προχωρά ήδη στην τρίτη αλλαγή προπονητή.
Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη ημέρα και στο πώς θα αντιδράσει η ομάδα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.