Πρώτα φίλοι, μετά αντίπαλοι – Ο Ντουπλάντις έβγαλε το… καπέλο στον Manolo (vid)
Οι δύο φίλοι αγκαλιάστηκαν μετά τον τελικό στο άλμα επί κοντώ και πόζαραν μαζί με τις σημαίες των χωρών τους
Φοβερός Εμμανουήλ Καραλής κοίταξε στα μάτια το «φαινόμενο» Μόντο Ντουπλάντις αλλά δεν κατάφερε να περάσει τα 6,25μ. και κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου.
Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν κατάφερε να περάσει το μεγάλο ύψος, που θα σήμαινε πανελλήνιο ρεκόρ και 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στον κόσμο και «έμεινε» στα 6,05μ και το ασημένιο μετάλλιο.
Μετά και την τελευταία προσπάθεια, ο Σουηδός συνεχάρη τον Manolo και του έβγαλε το καπέλο με μια χαρακτηριστική κίνηση σε ένδειξη σεβασμού και έπειτα τον αγκάλιασε. Εν συνεχεία, πόζαραν μαζί,έχοντας στην πλάτη τους τη σημαία της χώρας τους. Μια τιτανομαχία στο άλμα επί κοντώ, αλλά μια ακόμα πιο δυνατή φιλία.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.