Ολυμπιακός: Νετζήπογλου, Νιλικίνα και Γουόρντ το γύρισαν στο ποδόσφαιρο και τα τακουνάκια
Νετζήπογλου, Νιλικίνα και Γουόρντ το γύρισαν σε προπόνηση…. ποδοσφαίρου με τσαλιμάκια και τακουνάκια στην προπόνηση του Ολυμπιακού.
Χαλαρό ήταν το πρόγραμμα του Ολυμπιακού την Τετάρτη (18/03), με μεσημεριανή προπόνηση και Media Day, μία ημέρα μετά το εμφατικό 104-87 επί της Φενέρμπαχτσε και ενόψει του αγώνα με τη Μπασκόνια (19/03, 21:15) για την 32η αγωνιστική της EuroLeague.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, με τους Νετζήπογλου, Νιλικίνα και Γουόρντ να το… ρίχνουν στο παιχνίδι, δείχνοντας τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες με τσαλιμάκια και τακουνάκια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.