Ο Γιουρτσεβέν έπαιξε δύο λεπτά με τους Γουόριορς και έβαλε… αυτοκαλάθι (vid)
Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έγινε πρωταγωνιστής σε μια πολύ περίεργη φάση στο παιχνίδι των Γουόριορς απέναντι στους Ουίζαρντς.
Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν πέτυχε τους πρώτους του πόντους στο ΝΒΑ από τον Απρίλιο του 2024 με τους Τζαζ, αλλά ατυχώς για αυτόν έβαλε κι ένα… αυτοκαλάθι.
Ο Τούρκος πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού πάτησε παρκέ για μόλις δύο λεπτά και στο διάστημα αυτό εκτός από 2 πόντους (2/2 βολές), 1 ασίστ και 1 φάουλ, είχε και ένα… αυτοκαλάθι.
Μετά από μια άστοχη προσπάθεια των γηπεδούχων, ο Γιούρτσεβεν μπερδεύτηκε με τον συμπαίκτη του, Μπράντιν Ποτζιέμσκι, που επίσης διεκδίκησε το ριμπάουντ, με την μπάλα να καταλήγει στο καλάθι της ομάδας του.
Brandin Podziemski scored on the Warriors hoop and his teammates were pissed
“WHAT ARE YOU DOING”
(h/t @doubledworth)pic.twitter.com/0fg5LxTeWb
— Fullcourtpass (@Fullcourtpass) March 17, 2026
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.