Ταρέμι: «Πάσαρε» στον Μουζακίτη το πέναλτι για το 0-3 του Ολυμπιακού με ΟΦΗ (vid)
Ο Μέχντι Ταρέμι... άφησε τον Χρήστο Μουζακίτη να εκτελέσει το πέναλτι και να σκοράρει το πρώτο του φετινό γκολ, σε μία πολύ όμορφη στιγμή!
Ο Ολυμπιακός έφυγε με άνετη νίκη από την Κρήτη, επικρατώντας 3-0 του ΟΦΗ και επιστρέφοντας –έστω προσωρινά– στην κορυφή της Stoiximan Super League.
Στην αναμέτρηση που συνέπεσε με τα γενέθλια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, πρωταγωνιστής ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και έβαλε τη σφραγίδα του στη νίκη των «ερυθρόλευκων».
Το τρίτο τέρμα ήρθε στις καθυστερήσεις.
Ο Μέχντι Ταρέμι κέρδισε πέναλτι, αλλά αντί να εκτελέσει ο ίδιος έδωσε τη μπάλα στον Χρήστο Μουζακίτη, που ευστόχησε και σημείωσε το πρώτο φετινό του γκολ.
Ο Ελ Κααμπί είχε ήδη αντικατασταθεί, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να ολοκληρώσει χατ-τρικ από την άσπρη βούλα.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.