Σοκ προκάλεσε ένα σκληρό μαρκάρισμα σε αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν ο 22χρονος Ζαν Πιερ Αρόγιο Βερνάζα της Ιντεπιέντε ντελ Βάλε τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τάκλιν αντιπάλου.

Σοκ προκάλεσε ένα σκληρό μαρκάρισμα σε αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν ο 22χρονος Ζαν Πιερ Αρόγιο Βερνάζα της Ιντεπιέντε ντελ Βάλε τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τάκλιν αντιπάλου.

Ο Μπράιαν Νέγκρο της Μουσούζ Ρούνα επιχείρησε να τον σταματήσει σε μια γρήγορη επίθεση, όμως το χτύπημα αποδείχθηκε εξαιρετικά επικίνδυνο, με αποτέλεσμα ο νεαρός ποδοσφαιριστής να υποστεί κάταγμα κνήμης και περόνης.

Η στιγμή καταγράφηκε από τις κάμερες, με τον παίκτη να σφαδάζει στο έδαφος από τον πόνο.

Ο Νέγκρο αποβλήθηκε αμέσως με κόκκινη κάρτα, ενώ η ένταση μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο, καθώς συμπαίκτες του τραυματία μπήκαν στο γήπεδο και προκλήθηκαν επεισόδια.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής της Μουσούζ Ρούνα ζήτησε δημόσια συγγνώμη, δηλώνοντας: «ήταν ένα ατυχές μαρκάρισμα. Στην αρχή δεν αντιλήφθηκα τη σοβαρότητα του τραυματισμού αλλά όταν με απέβαλε ο διαιτητής συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί. Νιώθω απαίσια και σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Του εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση και είμαι στη διάθεση της οικογένειάς του για ό,τι χρειαστεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.