Κουντούρης: «Θέλουμε την πρόκριση με Μπέτις, θα είναι σπουδαίο»
Οι δηλώσεις του σκόρερ Σωτήρη Κοντούρη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 4-1 επί του Λεβαδειακού.
Κυριαρχικός κι αποτελεσματικός για τέταρτο σερί παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός πέρασε με εμφατική νίκη 4-1 απ’ τη Λιβαδειά στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League και «τελείωσε» και μαθηματικά το θέμα της πρώτης τετράδας και της εισόδου του στα play off.
Ο Σωτήρης Κοντούρης πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και στις δηλώσεις του στάθηκε στην εμφάνιση του «τριφυλλιού», στην ατομική του απόδοση, ενώ αναφέρθηκε και στις ευρωπαϊκές μάχες με την Μπέτις.
«Όλα έρχονται μέσα από τη δουλειά! Επιμονή, υπομονή, διότι στο ποδόσφαιρο δεν πάνε τα περισσότερα καλά. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος, βρίσκω σιγά, σιγά το δρόμο μου. Έχω σκοράρει δυο γκολ ως τώρα, δεν έχω πετύχει κάτι. Καθημερινή δουλειά, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Θέλουμε να προκριθούμε κόντρα στην Μπέτις, θα είναι σπουδαίο, γι’ αυτό αφήνουμε πίσω το σημερινό παιχνίδι. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση, ήμασταν ομάδα και ναι, πέτυχα το πρώτο μου γκολ με τον Παναθηναϊκό. Συνεχίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.