Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Ατλάντα Χοκς.

Οι Ατλάντα Χοκς πέτυχαν σημαντική εκτός έδρας νίκη επί των Μιλγουόκι Μπακς με 131-113, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 24 πόντους σε μόλις 26 λεπτά συμμετοχής, καθώς αγωνίζεται με περιορισμό χρόνου μετά τον τραυματισμό του. Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10/15 δίποντα και 4/8 βολές, ενώ είχε ακόμη 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Ο Έλληνας σταρ μίλησε για την ανάγκη ενότητας, χαρακτήρα και σωστών αποφάσεων στα εναπομείναντα παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του προσπάθεια να επιστρέψει σε πλήρη ρυθμό μετά τον τραυματισμό του.

Όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Για την τεχνική ποινή που δέχθηκε: «Ήμουν λίγο εκνευρισμένος. Νιώθω πως όταν χάνεις με 11-12 πόντους, πρέπει να παίξεις έξυπνα, να βρεις τα καλύτερα σουτ, να είσαι στο σωστό σημείο. Πρέπει να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα».

Για τα παιχνίδια που απομένουν: «Πρέπει να έχεις χαρακτήρα. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα υψώσουμε λευκή σημαία ή αν θα ενωθούμε στα τελευταία 21 ματς και θα παίξουμε σκληρά ώστε να κάνουμε μία τελευταία προσπάθεια. Οι καλές ομάδες δεν λειτουργούν με το ατομικό ταλέντο. Πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς».

Για την επιστροφή από τον τραυματισμό του: «Πρέπει να είμαι πιο επιεικής με τον εαυτό μου. Έχω την τάση να σκέφτομαι πως είμαι μηχανή, αλλά είμαι άνθρωπος. Θα μου πάρει λίγο καιρό να βρω τη φόρμα μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.