Ο Χρήστος Τζόλης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά ο άνθρωπος που έκανε τη διαφορά και χάρισε το «τρίποντο» στην Μπριζ στο «σίτι» της Σαρλερουά ήταν ο Ορντόνιες

Ο Χρήστος Τζόλης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά ο άνθρωπος που έκανε τη διαφορά και χάρισε το «τρίποντο» στην Μπριζ στο «σίτι» της Σαρλερουά ήταν ο Ορντόνιες. Στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων ο αμυντικός από το Εκουαδόρ «υπέγραψε» την ανατροπή των «μαυρομπλέ» με 2-1 και, πλέον, η ομάδα του Λέκο πλησίασε σε «απόσταση αναπνοής» από την πρωτοπόρο, Σεντ Ζιλουάζ, που λίγο νωρίτερα είχε μείνει στο 0-0 με την Βέστερλο.

Παρότι η Σαρλερουά, η οποία είχε προηγηθεί στο 35′ με τον Κειτά, έμεινε με 10 παίκτες στο 61′ λόγω αποβολής του Βαν ντεν Κέρχοφ έφτασε μία ανάσα από το να πάρει το βαθμό απέναντι στην Μπριζ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 74′ με το πέναλτι του Τζόλη, το γκολ «νο 8» για τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ σε 22 συμμετοχές στη Jupiler Pro League, ενώ «μετρά» ακόμη και 10 ασίστ! Το ματς κρίθηκε με το buzzer beater του Ζοέλ Ορντόνιες στο 90’+10.

Η Γκενκ άφησε πίσω της το δύσκολο προηγούμενο διάστημα και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-0 της Γάνδης στην «Cegeka Arena», για την 27η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, ο οποίος είχε απουσιάσει από το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, λόγω διάσεισης, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 73’, με το σκορ ήδη στο 2-0, συμμετέχοντας στη διαχείριση του προβαδίσματος μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.