Μπόντο Γκλιμτ: Οι ιθύνοντές της απομάκρυναν 80 τόνους χιόνι από το γήπεδο ενόψει του ματς με την Ίντερ
«Χαλί» έκαναν το γήπεδο της Μπόντο/Γκλιμτ οι εργαζόμενοι του γηπέδου, από το οποίο απομάκρυναν σχεδόν 80 τόνους χιόνι!
Η Μπόντο Γκλιμτ προετοιμάζεται για μια από τις πιο ιστορικές στιγμές της, καθώς υποδέχεται την Ίντερ για τη φάση των «16» του Champions League, όμως οι συνθήκες στο Aspmyra Stadion μόνο ιδανικές δεν ήταν. Οι άνθρωποι του συλλόγου χρειάστηκε να απομακρύνουν περίπου 80 τόνους χιονιού, προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο για τον μεγάλο αγώνα. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, το χιόνι σε ορισμένα σημεία έφτανε ακόμη και τα πέντε μέτρα, καθιστώντας την προετοιμασία έναν πραγματικό «μαραθώνιο».
Παρά τις αντιξοότητες, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο σύλλογος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι καιρικές συνθήκες, ωστόσο, αναμένεται να δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο τους παίκτες, καθώς το βράδυ της αναμέτρησης η θερμοκρασία στη νορβηγική πόλη Μπόντο προβλέπεται να πέσει στους -6°C. Ο Κριστιάν Κίβου και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πως θα χρειαστεί να προσαρμοστούν γρήγορα στο αρκτικό ψύχος για να διεκδικήσουν την πρόκριση.
🇳🇴 Bodø/Glimt have had to move 80 tons of snow – standing up to five metres high – ahead of their Champions League game v. Inter Milan today.
The Norwegian club are the first team from the Arctic Circle to play in a knockout tie in the history of Europe’s premier club… pic.twitter.com/ZxEq3g9amj
— The Sweeper (@SweeperPod) February 18, 2026
Αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο της Μπόντο θεωρείται ιδιαίτερα «δύστροπο» για κάθε αντίπαλο. Τον τελευταίο καιρό, εκεί γνώρισε την ήττα η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Τότεναμ κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία. Αντίθετα, η Μονακό και η Γιουβέντους ήταν οι μόνες ομάδες που έφυγαν νικήτριες από τον συνθετικό χλοοτάπητα του Aspmyra, αποδεικνύοντας ότι η έδρα της νορβηγικής ομάδας μπορεί να εξελιχθεί σε πραγματική «παγίδα».
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.