Ο Γιούργκεν Κλοπ έζησε μεγάλες στιγμές στην Λίβερπουλ κατακτώντας μαζί της τόσο το Champions League το 2019 όσο και την Premier League το 2020

Ο Γιούργκεν Κλοπ έζησε μεγάλες στιγμές στην Λίβερπουλ κατακτώντας μαζί της τόσο το Champions League το 2019 όσο και την Premier League το 2020 (πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια) όμως το 2024 αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην εννιάχρονη παρουσία του στο Άνφιλντ.

Ο μάνατζερ του όμως προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο μάνατζερ του Κλοπ:

«Ακόμη και η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν την έρευνά τους, αν και ο Γιούργκεν είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα αναλάμβανε προπονητής σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Αγγλία. Αυτές οι έρευνες συνεχίζονται αλλά είναι εξαιρετικά χαρούμενος με αυτά που έχει πετύχει.

Και είναι υπέροχο που θα περάσει στην ιστορία ως ένας από τους ελάχιστους προπονητές που έχουν κοουτσάρει τρεις συλλόγους και δεν απολύθηκαν ποτέ”, τόνισε ο εκπρόσωπος και νομικός σύμβουλος του Γερμανού τεχνικού με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα “Transfemarkt”, για να προσθέσει:

“Ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να μυρίσει ξανά αποδυτήρια. Αλλα αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενος σε αυτό το ρόλο. Πριν ενταχθεί στην Red Bull, θα μπορούσε να είχε προπονήσει τις ΗΠΑ ή την Αγγλία. Πιθανότατα και την Γερμανία, αν δεν ήταν ήδη εκεί ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.