Καβγάς και αποβολές στο Χόρνετς-Πίστονς: Τέσσερις παίκτες εκτός αγώνα μετά το επεισόδιο
Μεγάλη ένταση επικράτησε στην αναμέτρηση Σάρλοτ Χόρνετς – Ντιτρόιτ Πίστονς, όταν ένα φάουλ του Μούσα Ντιαμπάτε στον Τζέιλεν Ντούρεν οδήγησε σε καβγά που περιλάμβανε γροθιές.
Οι Ντιτρόιτ Πίστονς έβαλαν τέλος στο σερί των εννέα συνεχόμενων νικών των Σάρλοτ Χόρνετς, κερδίζοντας με 110-104 σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση, ο οποίος στιγματίστηκε από σύρραξη και τέσσερις αποβολές.
Η ένταση ξεκίνησε όταν ο Ντιαμπάτε έκανε σκληρό φάουλ στον Ντούρεν, με τον σέντερ των Πίστονς να αντιδρά και να σπρώχνει τον Γάλλο φόργουορντ στο πρόσωπο. Ο Ντιαμπάτε πήγε να τον χτυπήσει, ενώ στη συνέχεια ενεπλάκη και ο Μάιλς Μπρίτζες, που έριξε γροθιά στο στήθος του Ντούρεν. Τότε, ο Αϊζέια Στιούαρτ σηκώθηκε από τον πάγκο για να στηρίξει τον συμπαίκτη του.
Μετά από εξέταση του βίντεο, οι διαιτητές αποφάσισαν την αποβολή των Ντιαμπάτε, Ντούρεν, Μπρίτζες και Στιούαρτ. Η κατάσταση εκτονώθηκε έπειτα από λίγα λεπτά, όμως το κλίμα στο γήπεδο παρέμεινε τεταμένο μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.