Με κολάρο στο λαιμό αποχώρησε από το Γ. Καραϊσκάκης» και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Νταβίντε Καλάμπρια, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός «δραπέτευε» με το διπλό με σκορ 1-0.

Με κολάρο στο λαιμό αποχώρησε από το Γ. Καραϊσκάκης» και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Νταβίντε Καλάμπρια, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός «δραπέτευε» με το διπλό με σκορ 1-0.

Ο Καλάμπρια τραυματίστηκε στον αυχένα, αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, συγκεκριμένα για αξονική τομογραφία της αυχενικής μοίρας. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά, καθώς η μαγνητική έδειξε ότι δεν υπήρχε κάτι ανησυχητικό.

Στον Παναθηναϊκό όλοι περιμένουν να δουν αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη (11/2, 20:30).

Η συμμετοχή του Ιταλού μπακ θα εξαρτηθεί από την πορεία της ανάρρωσής του στις προπονήσεις και από το πώς θα ανταποκριθεί το σώμα του σε μελλοντικές επιβαρύνσεις, με την τελική απόφαση να λαμβάνεται την τελευταία στιγμή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.