Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στη δράση του ATP Tour την ερχόμενη εβδομάδα στο τουρνουά του Ρότερνταμ και το ξεκίνημα μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στη δράση του ATP Tour την ερχόμενη εβδομάδα στο τουρνουά του Ρότερνταμ και το ξεκίνημα μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Στην πρεμιέρα του θα βρει απέναντί του τον Arthur Rinderknech, Νο8 του ταμπλό και Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης, σε μια αναμέτρηση που απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό.

Ο Γάλλος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αποτελεί έναν αντίπαλο που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, ειδικά σε κλειστό γήπεδο όπως αυτό του Ρότερνταμ.

Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει είτε τον Botic van de Zandschulp είτε κάποιον παίκτη από τα προκριματικά, με τον δρόμο να δυσκολεύει αισθητά στα προημιτελικά, όπου τον περιμένει πιθανότατα το Νο1 του ταμπλό, ο Alex De Minaur.

Στα ημιτελικά, το μονοπάτι οδηγεί σε σύγκρουση με τους Daniil Medvedev ή Cameron Norrie, ενώ στο άλλο μισό του ταμπλό ξεχωρίζουν τα ονόματα των Felix Auger-Aliassime και Alexander Bublik. Ένα τουρνουά με υψηλό βαθμό δυσκολίας από νωρίς.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] De Minaur – Rinderknech [8] / Tσιτσιπάς
[4] Medvedev – Norrie [6]
[5] Khachanov – Bublik [3]
[7] Griekspoor – Auger-Aliassime [2]

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.