Πλήγμα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης υπέστη διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής και θα χρειαστεί να απουσιάσει για ένα διάστημα από τα παρκέ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να διαχειριστεί ακόμη ένα πρόβλημα στο ήδη επιβαρυμένο απουσιολόγιο του Ολυμπιακός. Εκτός δράσης παραμένουν οι Μόντε Μόρις, Κώστας Παπανικολάου και Φρανκ Νιλικίνα, ενώ πλέον προστέθηκε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Έλληνας γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, με την κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά και το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του να παραμένει ασαφές, καθώς δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση από την ΚΑΕ.

Ο Λαρεντζάκης έχει περιορισμένη παρουσία στην Euroleague φέτος, με μόλις έξι συμμετοχές, αγωνιζόμενος κυρίως στη Stoiximan GBL, όπου το ελληνικό του διαβατήριο αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τους «ερυθρόλευκους».

Την ίδια ώρα, ανάλογο πρόβλημα τραυματισμού στην ποδοκνημική αντιμετωπίζει και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει χάσει τα πέντε τελευταία παιχνίδια των «πρασίνων» στη Euroleague, προσθέτοντας ακόμη έναν πονοκέφαλο στο ήδη απαιτητικό πρόγραμμα των ομάδων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.