Ολυμπιακός: Αποθέωση από τους οπαδούς με τη σέντρα στην Τρίπολη – «Μπαρτζώκα, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα»
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή τον Astera AKTOR στην Τρίπολη και οι οπαδοί πριν την σέντρα αποθέωσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» για να στηρίξουν την ομάδα τους στο εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με τον Αστέρα AKTOR, φώναξαν σύνθημα υπέρ του προπονητή της ΚΑΕ, εκφράζοντας τη στήριξή τους.
Αυτή η πρωτοβουλία αποτέλεσε απάντηση στα όσα είχαν προηγηθεί, μετά το έντονο περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη ο Έλληνας τεχνικός, έπειτα από την ήττα του Ολυμπιακού στη EuroLeague από την Dubai BC.
Με τον τρόπο αυτό, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θέλησαν να δείξουν ξεκάθαρα ότι ο Μπαρτζώκας έχει την εμπιστοσύνη και τη συμπαράστασή τους, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.