Δεν υπάρχει πρόθεση παραίτησης ή απόλυσης του Εργκίν Αταμάν από τον Παναθηναϊκό AKTOR, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Σε περίοδο έντονου προβληματισμού βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός AKTOR, με την εικόνα της ομάδας να επιβαρύνεται μετά την ήττα από τον Άρης Betsson με 102-95, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Το αποτέλεσμα αυτό αύξησε την πίεση στο εσωτερικό των «πρασίνων» και άνοιξε συζήτηση γύρω από την πορεία και τις επιλογές της ομάδας, σε μια χρονική συγκυρία όπου τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα δεν περνούν απαρατήρητα.

Παρά το κλίμα αβεβαιότητας, τουρκικά δημοσιεύματα εμφανίζονται καθησυχαστικά για το μέλλον του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «δεν υπάρχει καμία πρόθεση παραίτησης ή απόλυσης του Αταμάν από την ομάδα», με τον Τούρκο τεχνικό να συνεχίζει κανονικά το έργο του στον Παναθηναϊκό AKTOR, παρά τις δυσκολίες και την έντονη κριτική που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.