Τη φετινή σεζόν ο Μόντσου έχει καταγράψει 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Άρη, μετρώντας 2 γκολ και 1 ασίστ.

Μια είδηση που προκάλεσε αίσθηση στο στρατόπεδο του Άρη ήρθε στο προσκήνιο μέσα από αποκάλυψη του έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το Μεξικό για τον Μόντσου, με τη Χουάρες να εμφανίζεται έτοιμη να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του Ισπανού μέσου. Η πληροφορία αυτή αιφνιδίασε τους «κιτρινόμαυρους», καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ενεργό και σημαντικό ρόλο στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, αποτελώντας σταθερή επιλογή στη μεσαία γραμμή.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση, οι συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών αφορούν ενδεχόμενη μετακίνηση του Μόντσου με τη μορφή δανεισμού. Παράλληλα, στο τραπέζι βρίσκεται και η συμπερίληψη οψιόν αγοράς, που θα δίνει στη μεξικανική ομάδα τη δυνατότητα να αποκτήσει τα δικαιώματά του σε μεταγενέστερο χρόνο, εφόσον μείνει ικανοποιημένη από την παρουσία του.

Τη φετινή σεζόν ο Μόντσου έχει καταγράψει 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Άρη, μετρώντας 2 γκολ και 1 ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.