Champions League: «Αγκαλιά» με τη πρόκριση η Γαλατασαράι, πήρε το «Χ» από την Ατλέτικο που θα δώσει «μάχη» για οκτάδα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είδε τη νίκη να της γλιστρά μέσα από τα χέρια, καθώς ένα αυτογκόλ του Μάρκος Γιορέντε στο πρώτο ημίχρονο χάρισε στη Γαλατασαράι πολύτιμη ισοπαλία με 1-1, σε μια αναμέτρηση που άφησε και τις δύο ομάδες σε τροχιά πρόκρισης στη φάση των «16» του Champions League.

Παρά την αποπνικτική ατμόσφαιρα στο στάδιο της Κωνσταντινούπολης, οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν δυναμικά και προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Τζουλιάνο Σιμεόνε, γιος του Ντιέγκο Σιμεόνε, εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ρουτζέρι και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Το προβάδισμα της Ατλέτικο, όμως, αποδείχθηκε βραχύβιο. Στο 20’, ύστερα από προσπάθεια του Ρόλαντ Σάλαϊ από τα δεξιά, ο Γιορέντε, χωρίς πίεση, προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα, αλλά την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η συνέχεια ήταν ένα ματς γεμάτο ένταση και πάθος, με τους Μαδριλένους να πιέζουν για το δεύτερο γκολ.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είχε την καλύτερη στιγμή στο φινάλε, όμως ο Ουγκουρκάν Τσακίρ απέκρουσε θεαματικά το φάουλ του, κρατώντας τον βαθμό για τους Τούρκους. Με την ισοπαλία αυτή, η Ατλέτικο έφτασε τους 13 βαθμούς και θέλει νίκη την επόμενη εβδομάδα απέναντι στη Μπόντο Γκλιμτ για να “σφραγίσει” την πρόκριση. Από την άλλη, η Γαλατασαράι με 10 βαθμούς θα χρειαστεί νίκη ή ισοπαλία στο Etihad απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι για να παραμείνει στο παιχνίδι των «16».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.