Νέες εξελίξεις γύρω από τον Σαντίνο Αντίνο με ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει μέχρι και μέρος των φόρων για να τον αποκτήσει.

Οι εξελίξεις γύρω από τον Σαντίνο Αντίνο τρέχουν και κρατούν σε εγρήγορση τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός αποτελεί ξεκάθαρο μεταγραφικό στόχο των «πράσινων» και το όνομά του βρίσκεται καθημερινά στο επίκεντρο. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει το βήμα προς την Ευρώπη, βλέποντας θετικά την προοπτική του «τριφυλλιού».

Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος της Γοδόι Κρουζ, Χοσέ Μανσούρ, προτιμούσε αρχικά την παραχώρησή του στη Ρίβερ Πλέιτ, παρά το γεγονός ότι οι προτάσεις του Παναθηναϊκού ήταν οικονομικά ανώτερες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Σαββάτου (10/1), ο Μανσούρ εμφανίζεται πλέον διατεθειμένος να σεβαστεί την επιθυμία του παίκτη.

Νέα λεπτομέρεια προσθέτει ρεπορτάζ από την Αργεντινή, με τον δημοσιογράφο Ναχουέλ Φερέιρα να αποκαλύπτει πως ο Παναθηναϊκός είναι πρόθυμος να καλύψει και μέρος των φόρων της μεταγραφής. Η κίνηση αυτή γίνεται για να διευκολυνθεί η συμφωνία και να αυξηθούν οι πιθανότητες θετικής έκβασης για όλες τις πλευρές.

«Στην τελευταία προσφορά του Παναθηναϊκού, ύψους 8 εκατ. δολαρίων (μικτά) για το 70% των δικαιωμάτων του Σαντίνο Αντίνο, η ελληνική ομάδα είναι διατεθειμένη να αναλάβει και μέρος των φόρων της μεταγραφής. Παράλληλα, εξετάζεται και η βελτίωση των όρων, κάτι που εξαρτάται από το αν η Γοδόι Κρους αλλάξει τη στάση της», γράφει στο «X» ο Φερέιρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.