Corriere dello Sport: «Έκανε πρόταση 7 εκατ. ευρώ στη Λάτσιο για Μανδά ο Παναθηναϊκός
Συνεχίζει να αναφέρεται στον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον του για τον Χρήστο Μανδά, ο ιταλικός Τύπος
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των ιταλικών ΜΜΕ, καθώς το ενδιαφέρον του για τον Χρήστο Μανδά παραμένει έντονο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ομάδα του «τριφυλλιού» σκοπεύει να ενισχύσει τη θέση του τερματοφύλακα και το όνομα του διεθνούς πορτιέρε της Λάτσιο έχει συνδεθεί επανειλημμένα με τη μεταγραφική ατζέντα του συλλόγου. Τα ρεπορτάζ από την Ιταλία αναδεικνύουν ότι οι συζητήσεις γύρω από τον Μανδά δεν περιορίζονται μόνο στην ελληνική επικαιρότητα, αλλά κυκλοφορούν έντονα και στα γειτονικά Μέσα, ενισχύοντας τα σενάρια για πιθανή μεταγραφή.
Η Corriere dello Sport προσφέρει πλέον και αριθμητικά στοιχεία στη συγκεκριμένη υπόθεση, δίνοντας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις προθέσεις του Παναθηναϊκού. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι παρά το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, οι «πράσινοι» επιθυμούν έντονα την απόκτηση του Μανδά και φέρεται να υπέβαλαν στους Ρωμαίους πρόταση ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Κλαούντιο Λοτίτο, απέρριψε την προσφορά των επτά εκατομμυρίων, καθώς εκτιμά ότι η αξία του Μανδά υπερβαίνει τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Η ιταλική ομάδα φαίνεται να προτιμά να περιμένει και να αξιολογήσει αν κάποιος ενδιαφερόμενος σύλλογος θα είναι έτοιμος να καλύψει πλήρως το ποσό που θεωρεί κατάλληλο για την παραχώρηση του διεθνούς τερματοφύλακα, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες διαπραγματεύσεις στο άμεσο μέλλον.
Offerta ufficiale del Panathinaikos per Mandas: ecco le cifre del possibile accordo e la risposta della Lazio, con la valutazione di Lotito…#Lazio #SSLazio #LazioNews #LazionewsEu #ForzaLazio #Mandas #calciomercato #Panathinaikos #offertahttps://t.co/Hv9AuomHud
— Lazionews.eu (@LazionewsEu) December 24, 2025
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.