Νικόλιτς: «Ξέρω ότι είναι ιστορική νίκη»
Ο Μάρκο Νίκολιτς εμφανίστηκε ευχαριστημένος μετά τη νίκη στην Τουρκία και είχε όρεξη για χιούμορ καθώς εξέφρασε την ελπίδα του να ανοίξουν τα μπλόκα για να πάει ομαλά η ομάδα στο Αγρίνιο.
Νέα σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά για την ΑΕΚ, που μετά τη Φλωρεντία, πέρασε με νίκη και από τη Σαμψούντα και πλέον κρατάει στα χέρια της την απευθείας πρόκριση στους «16» του Conference League. Ο «Δικέφαλος» νίκησε 2-1 με ανατροπή την πρωτοπόρο της League Phase Σαμσουνσπόρ, έφτασε τους 10 βαθμούς και με νίκη την επόμενη Πέμπτη (18/12, 22:00) εναντίον της Κραϊόβα στη Νέα Φιλαδέλφεια, κερδίζει θέση στην προνομιούχο οκτάδα.
Ο Μάρκο Νίκολιτς εμφανίστηκε ευχαριστημένος μετά τη νίκη στην Τουρκία και είχε όρεξη για χιούμορ καθώς εξέφρασε την ελπίδα του να ανοίξουν τα μπλόκα για να πάει ομαλά η ομάδα στο Αγρίνιο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Νίκολιτς:
«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στους παίκτες. Γι΄αυτήν την καταπληκτική νίκη. Ξέρω ότι είναι ιστορική νίκη για το κλαμπ και πολύ σημαντική. Κάναμε μια αργή εκκίνηση, αλλά φάση με φάση μπορούσαμε και ισορροπήσαμε και ανεβάσαμε στροφές“.
Για το τι είπε στους παίκτες στο δεύτερο μέρος: «Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο μέρος, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Κάποιες φορές αυτά που λέμε πιάνουν, άλλες όχι. Καταφέραμε να καλύψουμε τους βαθμούς από τη Σάμροκ με αυτά τα δύο παιχνίδια. Τώρα πρέπει να πάμε στο Αγρίνιο είτε με αεροπλάνο είτε με πλοίο θα δούμε.
Ελπίζω ότι τώρα που κάναμε αυτή τη νίκη για την Ελλάδα να ανοίξουν τους δρόμους να περάσουμε».
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.