Europa League: Πώς προκρίνεται o ΠΑΟΚ – Που κρίθηκε πέρυσι η 24άδα και η 8άδα στη League Phase
Ο ΠΑΟΚ έδωσε μάχη στη Βουλγαρία κόντρα στη Λουντογκόρετς και είδε τον Μύθου να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Ο ΠΑΟΚ έδωσε μάχη στη Βουλγαρία κόντρα στη Λουντογκόρετς, είδε τον Μύθου να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα, όμως δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς, μένοντας τελικά στο 3-3 με τους γηπεδούχους.
Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Δικέφαλος έχει ήδη φτάσει τους 9 βαθμούς, δηλαδή σχεδόν τους 10 που χρειάστηκαν πέρυσι για να μπει μια ομάδα στην πρώτη 24άδα της League Phase και να συνεχίσει στα νοκ άουτ.
Την περσινή χρονιά, η Φενέρμπαχτσε ήταν αυτή που κατέλαβε την 24η θέση με 10 βαθμούς, έχοντας συνολικά δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.
Τους ίδιους βαθμούς είχαν και οι Μπράγκα και Έλφσμποργκ, αλλά αποκλείστηκαν επειδή υστέρησαν στην ισοβαθμία σε σύγκριση με ΠΑΟΚ, Φενέρ και Τβέντε.
Για να μπει μια ομάδα στην πρώτη 8άδα, το όριο ανέβηκε στους 14 βαθμούς. Η Ρέιντζερς ήταν η τελευταία που πέρασε απευθείας στους «16», ενώ με 14 βαθμούς έμειναν εκτός οι Μπόντο Γκλιμτ, Άντερλεχτ και Στέαουα.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.