Ντουέ: Η συγκινητική του ομιλία μετά την βράβευσή του ως Golden Boy
Το βραβείο του Golden Boy Award για το 2025 παρέλαβε ο Ντεζιρέ Ντουέ και προχώρησε σε μία συγκινητική ομιλία.
Το βραβείο του Golden Boy Award για το 2025 παρέλαβε ο Ντεζιρέ Ντουέ. Ειδικότερα, ο 20χρονος διεθνής Γάλλος είναι από τη Δευτέρα (02/12) το νέο “Χρυσό Αγόρι” του ποδοσφαίρου, στη θρυλική πλέον βράβευση που κάνει κάθε χρόνο η ιταλική εφημερίδα Tuttosport. Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν παρευρέθηκε στο Τορίνο για να παραλάβει το βραβείο και προχώρησε σε μία συγκινητική ομιλία.
“Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ απόψε ανάμεσά σας, είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, τη μητέρα μου και όλη μου την οικογένειά που είναι εδώ.
Υπάρχει λίγη συγκίνηση απόψε, είναι η πρώτη φορά. Συνήθως δεν αγχώνομαι όταν μιλάω μπροστά σε κόσμο, αλλά όταν μιλάω για την οικογένειά μου, για αυτούς που ήταν πάντα εκεί για μένα και με στήριξαν, αυτό σημαίνει πολλά για μένα.
Είναι πραγματικά τιμή που μπορώ να βρίσκομαι μπροστά σας απόψε. Ήθελα να σας πω ότι σας αγαπώ πολύ και ότι σας ευχαριστώ για όλα.
Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρό της Παρί, τον κ. Αλ Κελαϊφί, που δεν μπόρεσε να είναι εδώ απόψε, αλλά που σημαίνει πάρα πολλά για μένα.
Μου έδειξε εμπιστοσύνη και μου επέτρεψε να ενταχθώ στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο, τον προπονητή, τους προπονητές των ακαδημιών και τους εθελοντές που δεν βρίσκονται στο προσκήνιο, αλλά συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του συλλόγου.
Φυσικά, τον Λουίς Κάμπος, που είναι εδώ απόψε, ευχαριστώ πολύ. Και όλους τους συμπαίκτες μου, χωρίς τους οποίους τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό απόψε.
Αυτό το τρόπαιο σημαίνει πολλά για μένα. Κάποιο άτομο που νοιάζομαι πολύ δεν είναι εδώ απόψε. Θέλω να την ευχαριστήσω, ξέρει εκείνη ποια είναι.
Είμαι ευγνώμων που έγινα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, είναι το όνειρο κάθε παιδιού. Έχω κερδίσει πολλά τρόπαια και υπάρχουν ακόμη πολλά να κερδίσω, τόσο συλλογικά όσο και ατομικά.
Μπορώ να εγγυηθώ σκληρή δουλειά και αδιάκοπη πειθαρχία για το υπόλοιπο της καριέρας μου. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο και είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος της.
Το να ονειρεύεσαι είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις και αυτό οδηγεί στη φιλοδοξία και η φιλοδοξία οδηγεί στη σκληρή δουλειά για να πετύχεις τους στόχους σου”, ανέφερε χαρακτηριστικά συγκινημένος ο Ντεζιρέ Ντουέ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.