Ο Ολυμπιακός έφυγε με ένα μεγάλο «διπλό» από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού

O Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε όμως πήρε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, καθώς επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού, χάρη στον Ελ-Κααμπί, ο οποίος σκόραρε το 120 του γκολ στην φετινή Super League. Σταθερά στην κορυφή η ομάδα του Μεντιλίμπαρ

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν το «μηδέν» στην εστία τους και οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια

Ο Παναιτωλικός έχασε μια μοναδική ευκαιρία στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Τζολάκη να λέει «όχι» στον Άλεξιτς, ο οποίος βρέθηκε ολομόναχος φάτσα με την εστία των ερυθρόλευκων.

Παρόλα αυτά οι ερυθρόλευκοι βρήκαν το πολυπόθητο γκολ μετά από στημένη φάση. Στο 70′ ο Ολυμπιακός έγραψε το 0-1 με τον Ελ Κααμπί έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιασίτζι, με τον έμπειρο επιθετικό να «λυτρώνει» τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ κράτησε με σχετική άνεση το υπέρ της αποτέλεσμα και πήρε το τρίποντο. Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ εντός έδρας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.