Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανέλαβε την πλήρη ευθύνη της ήττας της Μάντσεστερ Σίτι από τη Λεβερκούζεν και παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος απόφαση να κάνει 10 αλλαγές.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανέλαβε την πλήρη ευθύνη της ήττας της Μάντσεστερ Σίτι από τη Λεβερκούζεν και παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος απόφαση να κάνει 10 αλλαγές.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκουαρντιόλα:

«Πάντα πίστευα ότι η σεζόν έχει μεγάλη διάρκεια και ότι όλοι θα έπρεπε να συμμετέχουν, αλλά ίσως ήταν υπερβολικό. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που το κάνω, και ήταν υπερβολικό.

Έπαιξαν για να μην κάνουν λάθη, αντί να κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνουν. Δεν ήταν η απόδοση που νομίζαμε.

Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Χάσαμε κάτι. Χάσαμε μια απίστευτη ευκαιρία και τώρα πρέπει να παλέψουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.