Ο Παναθηναϊκός δεν έπεσε στην «παγίδα» και επικράτησε δύσκολα της Μυκόνου με 78-65

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε όμως εν τέλει κατάφερε να φύγει με την νίκη από την Μύκονο, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 78-65. Κορυφαίος για τους πράσινους ο Κέντρικ Ναν, ντέρμπι μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο η αναμέτρηση, όμως εν τέλει… η ποιότητα των παικτών του Αταμάν έκανε την διαφορά.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενέργεια και.. με ευστοχία στα τρίποντα κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά με +8, ενώ η περίοδος έκλεισε στο 19-16 υπέρ της Μυκόνου, με τον Παναθηναϊκό να ισορροπεί στο δεύτερο δεκάλεπτο και το ημίχρονο να «κλείνει» με τις δύο ομάδες να είναι στο 39-39.

Στο τρίτο κομμάτι της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός έσφιξε την άμυνα του και παρά την αστοχία από τα σουτ τριών πόντων κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά με +7, έχοντας επιμέρους σκορ 19-12.

Στην τελευταία περίοδο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κλειδώσει την νίκη και με κορυφαίο σε άμυνα και επίθεση τον Κέντρικ Ναν επικράτησε με 78-65 και ετοιμάζεται για το ματς κόντρα στην Παρτιζάν στην Αθήνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.