Συναγερμός στον Παναθηναϊκό: Ο Όσμαν τραυματίστηκε και αποχώρησε για τα αποδυτήρια
Άτυχος, ξανά, ο Τζέντι Όσμαν που γύρισε τον αστράγαλό του στο όγδοο λεπτό του αγώνα Παναθηναϊκός – Dubai BC.
Δύο μήνες μετά το EuroBasket 2025, το οποίο είχε ολοκληρώσει αντιμετωπίζοντας τραυματισμό, ο Τζέντι Όσμαν στάθηκε ξανά άτυχος το βράδυ της Πέμπτης (20/11).
Ο Τούρκος φόργουορντ τραυματίστηκε όταν γύρισε τον αστράγαλό του στη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Dubai BC για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague, αφού πάτησε στο πόδι του Αβούντου Αμπάς.
Παρά τον τραυματισμό του, ο Όσμαν παρέμεινε στο παρκέ για να εκτελέσει τις ελεύθερες βολές, τις ευστόχησε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε πρώτα στον πάγκο και έπειτα στα αποδυτήρια, με τη βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.