Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον Αταμάν και στα όσα έφερε στην ομάδα ο Κένεθ Φαρίντ

O Τι Τζέι Σορτς αναφέρθηκε στην έως τώρα παρουσία του στον Παναθηναϊκό και για την συνάντηση που είχε με τον Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά όσα είπε στην «πράσινη» media day:

Για την πορεία του Παναθηναϊκού Aktor: «Η ενέργεια όλων μας είναι αρκετά καλή, έχουμε κάνει καλές προπονήσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε μετά την καλή διαβολοβδομάδα».

Για τη δική του απόδοση: «Όταν καταφέρνω να προσφέρω, παίρνω αυτοπεποίθηση. Θέλω να βοηθάω, να είμαι επιτυχημένος στο παρκέ και να βρίσκω τον ρυθμό μου. Με τη Ρεάλ χάρηκα πολύ που έκανα καλό ματς. Τώρα ανήκει στο παρελθόν αυτό και κοιτάμε μπροστά».

Για τη… μυστική συνταγή του «τριφυλλιού»: «Δεν υπάρχει μυστική συνταγή. Κάθε μέρα δουλεύουμε και επικοινωνούμε. Βγάζουμε ενέργεια και μας βοηθά και η ενέργεια του κόσμου. Δεν υπάρχει συνταγή για τις νίκες. Πρέπει να τις παίρνουμε στο παρκέ».

Για το meeting με τον Εργκίν Αταμάν: «Είχαμε μια κουβέντα με τον κόουτς, μιλήσαμε για μπάσκετ, για όσα θέλει από εμένα…».

Για το step up με την έλευση του Κένεθ Φαρίντ: «Βοηθάει αμυντικά όταν ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος πίσω σου, σαν λίμπερο ή τερματοφύλακες. Μας κάνει πιο άνετους και με την μπάλα στα χέρια. Με έχει βοηθήσει πολύ κι εμένα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.