Εθνική Τουρκίας: Με Όσμαν και Γιούρτσεβεν στα “παράθυρα” του Νοεμβρίου
Η Εθνική Τουρκίας θα αγωνιστεί με τη Βοσνία (27/11) και την Ελβετία (30/11) στον δρόμο για την τελική φάση του Mundobasket.
Έτσι, οι Τσέντι Όσμαν και Ομέρ Γιούρτσεβεν συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις του Έργκιν Άταμαν για τις επερχόμενες αναμετρήσεις των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου.
Στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, στη σύνθεση του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος θα βρίσκονται και οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, Τσέντι Όσμαν και Ομέρ Γιούρτσεβεν.
Στις κλήσεις του Άταμαν συμπεριλήφθηκε και πάλι ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, που ως “νατουραλιζέ” αντικατέστησε τον τραυματία Σέιν Λάρκιν.
A Erkek Milli Takımımızın 16 kişilik aday kadrosu belli oldu! 🇹🇷
Ay-Yıldızlılarımız, FIBA 2027 Dünya Kupası Elemeleri C Grubu’nda 27 Kasım Perşembe günü 21.00’de Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi’nde Bosna Hersek maçına çıkacak. Milliler, 30 Kasım Pazar günü ise TSİ 19.00’da… pic.twitter.com/ENqdzJlyt5
— TBF (@TBF) November 17, 2025
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.