Ιωαννίδης: Έξι εβδομάδες εκτός ο Έλληνας επιθετικός
Ο Φώτης Ιωαννίδης υπέστη ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου και θα απουσιάσει περίπου έξι εβδομάδες από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέδρασε με δραματική νίκη από την έδρα της Σάντα Κλάρα, χάρη σε γκολ στο 95ο λεπτό, ωστόσο το αποτέλεσμα επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, όμως λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας, προκαλώντας ανησυχία τόσο στο κλαμπ όσο και στην Εθνική ομάδα.
Την επόμενη ημέρα, η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» δημοσίευσε φωτογραφία του 24χρονου φορ στο αεροδρόμιο των Αζορών, όπου εμφανίζεται με πατερίτσες, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Λισαβόνα. Οι πρώτες ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν τους φόβους των ανθρώπων της Σπόρτινγκ, καθώς ο Ιωαννίδης υπέστη ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο, τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει από τέσσερις έως έξι εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει πως ο Έλληνας στράικερ δεν θα είναι διαθέσιμος για τις επικείμενες αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας απέναντι σε Σκωτία και Λευκορωσία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2026. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να προχωρήσει σε κλήση αντικαταστάτη στην επίθεση, ώστε να καλυφθεί το κενό του Ιωαννίδη ενόψει των κρίσιμων παιχνιδιών της «γαλανόλευκης».
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.