GBL: Ντέρμπι «δικεφάλων» ανάμεσα σε δύο ομάδες που εντυπωσιάζουν
ΑEK και ΠΑΟΚ παίρνουν θέση στο τζάμπολ, στη Sunel Arena, την Κυριακή (9/11, 13:00), στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στην Greek Basketball League
ΑEK και ΠΑΟΚ παίρνουν θέση στο τζάμπολ, στη Sunel Arena, την Κυριακή (9/11, 13:00), στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στην Greek Basketball League. Oι δύο «Δικέφαλοι» ισοβαθμούν -με 9 βαθμούς σε 5 αγώνες- στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Ένωση προέρχεται από την πρώτη ήττα της, στην έδρα του Περιστερίου (79-66) για την 5η αγωνιστική, ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και μάλιστα στην έδρα του Άρη, με 73-78.
Ίδια ημέρα και ώρα ο αήττητος και μόνος πρώτος πλέον -μετά την ήττα της ΑΕΚ- Ολυμπιακός έχει εύκολη -θεωρητικά- αποστολή απέναντι στην Καρδίτσα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με στόχο το έξι στα έξι. Οι Θεσσαλοί μετρούν 2 νίκες – 2 ήττες, και θα παραταχθούν με νέο πρόσωπο τον 26χρονο Αμερικανό σέντερ Φράνσις Οκόρο, ο οποίος επέστρεψε μεσοβδόματα στην Καρδίτσα.
Στις 16:00 την Κυριακή (9/11), Κολοσσός και Προμηθέας διεκδικούν την 3η νίκη τους στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας της Ρόδου.
Σε αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής της Greek Basketball League (Α1 ανδρών), σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Σάββατο, 8 Νοεμβρίου
Άρης-Μύκονος 78-61
Περιστέρι-Παναθηναϊκός 72-89
Πανιώνιος-Μαρούσι 80-92
Κυριακή, 9 Νοεμβρίου
Sunel Arena 13:00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Παπαπέτρου-Αγραφιώτης Ι.-Κατραχούρας (Νιγιάννης)
ΣΕΦ 13:00 Ολυμπιακός-Καρδίτσα Τζιοπάνος-Μαλαμάς-Αγγελής (Κυρτάτας)
Καλλιθέας 16:00 Κολοσσός-Προμηθέας Π. Τηγάνης-Μπακάλης-Χατζημπαλίδης (Κουλούρης)
ΡΕΠΟ: ΗΡΑΚΛΗΣ
Η βαθμολογία
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.