Μήνυμα στήριξης προς τον Ακίλε Πολονάρα έστειλαν οι δύο πρώην ομάδες του, δηλαδή η Βίρτους και η Μπασκόνια.

Μήνυμα στήριξης προς τον Ακίλε Πολονάρα έστειλαν οι δύο πρώην ομάδες του, δηλαδή η Βίρτους και η Μπασκόνια.

Ο Ακίλε Πολονάρα ξύπνησε έπειτα από δέκα ημέρες σε κώμα, εξαιτίας επιπλοκών που προέκυψαν μετά από μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων ενώθηκαν και κράτησαν πανό με το μήνυμα “Forza Achi”, θέλοντας να του ευχηθούν δύναμη και κουράγιο στη δύσκολη μάχη που δίνει απέναντι στη λευχαιμία.

Ο αγώνας ζωής του Πολονάρα έχει συγκινήσει ολόκληρη την μπασκετική κοινότητα, η οποία παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις της θεραπείας του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις και στα social media. Επειδή ξέρουμε ότι ίσως δεν ψάξεις, σου τα έχουμε έτοιμα. Στο link εδώ κάνεις like στο Facebook. Βέβαια, επειδή ίσως είσαι πιο πολύ της εικόνας, κάνε follow στο Instagram. Λοιπόν, τι περιμένεις για να το κάνεις; Δύο κλικ παραπάνω είναι.